PROJEKT MANAGEMENT

Magánszemélyeknek nyújtott Projekt Management szolgáltatásunk magába foglalja, családi házak, ipari, gazdasági és kereskedelmi létesítmények teljes körű, hatósági, önkormányzati, földhivatali ügyintézését valamit a közműszolgáltatókkal történő egyeztetését.

A különféle (szervezetek, vállalkozások, önkormányzatok, intézmények) számára nyújtott Projekt Management szolgáltatásunk során szem előtt tartjuk, hogy az említett szervezetek egyre nagyobb mértékben pályázatok útján juthatnak a fejlesztési elképzeléseik pénzügyi forrásaihoz. Ehhez sikeres pályázatokra van szükség, aminek alapja a szakmailag megalapozott projektkialakítás, a létrehozandó projekteredmény (a projektcél) egyértelmű megfogalmazása. A nyertes pályázat pedig akkor zárul sikerrel, ha az alapul szolgáló projekt teljesítése is sikeres. Ehhez pedig korszerű, elméleti-módszertani megalapozottságú projektvezetési tudásra van szükség.

Különösen így van ez az EU – által (is) finanszírozott programok esetében. A tapasztalatok azt mutatják, hogy minden nyertes pályázat megvalósításához az EU kötelezően, a támogatási szerződésben foglaltan- előírja projekt-menedzser alkalmazását a projekt teljes idejére. Ehhez elméletileg jól felkészült, gyakorlati technikákkal felvértezett szakemberekre van szükség, melyet cégünk biztosít az Ön számára.